Photo

  • NL, Overijssel, Deventer
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig

Wie

Wij zijn een gezin van 3, echtpaar (eind 40/ begin 50) en jonge dochter, met een grote hond die erg houdt van het bos. Ze is lief en rustig, is vrij voorzichtig van natuur, niet super aanhankelijk maar wil af en toe toch even serieus geaaid worden.

Wat

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om van Deventer en de mooie omgeving te genieten en die houden van honden. Onze dame is al enigszins op leeftijd, wat overigens als ze in het bos loopt niet te zien is :-).
Verder is het nog fijn als er water gegeven wordt in de tuin als het warm en droog is.

Waar

We hebben een royaal (tussen/heren-)huis met karakter op 5 minuten fietsen van het centrum van Deventer, lopen kan ook 20 min. Deventer is een leuke stad (net iets meer dan 1250 jaar oud!) met mooie oude straatjes en aan de IJssel en in het mooie Salland.

Wanneer

We zoeken nu oppas in de zomervakantie, van ongeveer 11 juli t/m 31 juli 2020. Met de start is 'Deventer op Stelten' bezig, een jaarlijks terugkerend evenement, erg de moeite waard, kijk maar op internet om een indruk te krijgen. Als jij/jullie het leuk vinden om op Wina te passen en in Deventer te verblijven dan is herhaling zeker mogelijk!