Photo

  • NL, Zeeland, Tholen
  • 4 weken geleden aangepast
Maak contact

  • Andere dieren aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Mijn naam is Ietje. Mijn partner heet Frits. Allebei eind 60.
3 volwassen uithuiswonende  kinderen. Wij wonen in een dijkhuis in het buitengebied van Tholen. We zoeken een oppas (solo, stel of gezin) voor onze dieren en tuinverzorging tijdens onze camperreis.
Honden van harte welkom. Kennel aanwezig maar ook  de tuin is veilig (onze eigen hond gaat mee). Twee fietsen in de schuur.

Wat

We hebben 4 goed leggende kippen en een rustige haan. Verder lopen er 10 gezellige makke schaapjes op de dijk, grenzend aan de tuin die regelmatig naar huis komen voor een handje brokken en een beetje aandacht. Tuin en kas hebben behoefte aan water. Wat in de kas staat mag opgegeten worden. Kamerplanten in de huiskamer. Post uit de brievenbus op stapeltjes. De krant loopt door. Die is voor de oppas.

Waar

Ons gezellige huis staat in het buitengebied van het eiland Tholen. Aan de doorgaande weg tussen stadje Tholen en Oud Vossemeer, onderaan de dijk. Op 1 km afstand is een Spar, op ⅘ km een AH en een Aldi. Op 10 autominuten ben je aan de Oosterschelde, maar Tholen is ook een echt fietseiland! Ons huis heeft een lichte huiskamer (schuifpui, houtkachel), een aparte keuken en een slaapkamer bg. Boven 3 slaapkamers, waaronder een baby/kinderkamer met ledikant en hoogslaper en 2 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden en 2 bedsteden voor kleintjes. Via de bijkeuken (trapje af) bereik je de veranda en de tuin. In de woonwagen een infraroodsauna.

Wanneer

Een keer per jaar maken we een grotere camperreis (6/7 weken), meestal in de nazomer/herfst. Verder nog onregelmatig een of meer kortere reisjes.