Photo

  • NL, Zuid-Holland, Bleiswijk
  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig

Wie

Wij zijn een vrolijk gezin van 6 personen, vader, moeder, vier kinderen. Om ons huishouden compleet te maken hebben we 3 katten en 2 honden. We zijn daar nogal dol op en vinden het voor de vakantie het prettigst als zij allemaal in hun eigen huis kunnen blijven. Zeker voor katten is dat belangrijk. We gaan vooral de honden erg missen, maar voor hen is een lange reis en een warm land geen pretje. Daarom zoeken we een oppas die in ons huis een fijne tijd heeft en tegelijk zorgt voor ons beestenspul.
Er is een auto beschikbaar, fietsen staan er ook, voor 2 volwassenen en 4 kinderen in verschillende maten.
Eventuele onkosten kunnen in overleg vergoed worden. Kinderen zijn uiteraard welkom.

Wat

Van een oppas verwachten wij dat hij/zij voor de katten (2 Maine Coons en een brutale kruising) zorgt en onze Spaanse schatjes in de watten legt. Deze honden zijn 3 en bijna 1 jaar oud, niet al te groot en heel lief. Ze zijn dol op aandacht en zijn gewend elke dag een flink stuk te lopen. Dat vinden wij belangrijk, omdat ze dan hun energie kwijt kunnen. Een ervaren hondenoppas kan misschien ook wel andere dingen verzinnen, hersenwerk oid. Verder is het prettig als de post uit de brievenbus gehaald wordt en de planten water krijgen. Het gras maaien mag, niet noodzakelijk. Bij het verzorgen van de katten hoort dan ook de kattenbak. Verder proberen wij het huis zo netjes mogelijk achter te laten, het is fijn als we het ook weer zo aantreffen.

Waar

Ons huis staat in het pittoreske Bleiswijk, direct in de oude dorpskern. Winkels op 100 meter afstand (AH, bakker, slager, Kruidvat, paar kledingwinkels, Jumbo, paar eetcafé's.) Verder op ca. 20 minuten loopafstand groengebied langs de Rotte. Ook prachtig om te fietsen, varen, outdoorcentrum in de nabijheid. Voor meer stadse activiteiten is Rotterdam goed bereikbaar met openbaar vervoer (of 20 autominuten), Den Haag, Delft en Zoetermeer ook. Kortom: een omgeving waar veel te doen is. Het huis zelf is een schattig huisje, twee-onder-een-kap, met ruime tuin, gelegen aan het water. 4 slaapkamers, knusse woonkamer, ruime keuken en lichte serre. Rustige ligging, ondanks het centrum naast de deur.

Wanneer

Het gaat om een zomervakantie, als het goed bevalt, zou het vaker kunnen.