Photo

  • NL, Limburg, Swalmen
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn Huub en Brigitte. Wij hebben een leuke woonboerderij in het dorp Swalmen, vlakbij Roermond. We wonen buiten de bebouwde kom.
Huub is gepensioneerd en ik ben werkzaam als groepsleidster in de Gehandicaptenzorg.

Wat

Wij zoeken iemand die tijdens onze vakanties bij ons in huis komt en voor onze dieren zorgt. We hebben 1 hond, mix tussen Cane Corso/ Bordeaux dog en Rottweiler van 8 jaar oud.Verder hebben we een kat van 15 jaar, 2 schapen ( Hampshire down) , een ezelin van 26 jaar en 6 kippen en een haan. In de zomer moet de tuin misschien gesproeid worden als het warm is, en verder is het fijn als het huis een beetje netjes word gehouden. Bij het verzorgen van de wei dieren hoort ook het bijhouden van de wei, dagelijks (poep opruimen).

Waar

We hebben een leuke woonboerderij met een grote tuin. Deze ligt buiten de bebouwde kom van Swalmen, vlakbij Roermond. De Maasplassen zijn dichtbij en achter ons ligt een camping en outdoor evenementen locatie met Restaurant. Swalmen ligt aan de Duitse grens waar je in 10 minuten fietsen in Bruggen bent. Tevens wonen we vlakbij het bos. In Swalmen ligt ook een groot verwarmd open lucht zwembad, De Bosberg.

Wanneer

Indien het van beide kanten goed bevalt zouden we er graag vaker gebruik van maken. We gaan 2 keer per jaar graag 10 dagen tot 3 weken weg, en eens af en toe een weekend of doordeweeks een paar dagen, met onze camper.