Photo

  • NL, Gelderland, Ruurlo
  • 1 week geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig
  • Paard(en) aanwezig
  • Andere dieren aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Wij, Tonny en Marielle zijn vijftigers en woonachtig in de Achterhoek en Andalusië Spanje.
We runnen sedert ruim 30 jaar een agrarisch bedrijf in Nederland en sinds 3 jaar ook in Andalusië. Het bedrijf in Nederland produceert eiwit uit insecten voor dierlijk en humane toepassingen. In Andalusië wordt een akkerbouwbedrijf geëxploiteerd. We zijn opzoek naar een eerlijk, betrouwbaar en ruim denkend stel. Omdat het om langere periodes gaat lijkt het ons handig om enigszins onafhankelijk en niet plaats gebonden te zijn. We zoeken een huis, honden en paard oppas voor de periode vanaf half oktober in Nederland.

Wat

We stellen voor om geen portemonnee nodig te hebben zowel jullie als wij. We vragen een oppas op huis, goed en dieren met verantwoordelijkheid en affiniteit met het buitenleven. We bieden veel woon en leefgenot in een mooi huis op een prachtige locatie. Natuurlijk zijn er werkzaamheden te verrichten, immers veel grond en tuin en de aanwezigheid van 2 lieve honden en een oud paard. We houden van een schoon huis maar niet perse opgeruimd, hopelijk begrijpen jullie wat we bedoelen. De tuin is zeer groot maar voornamelijk gras en bomen. Er wordt niet gewerkt met kunstmest, bestrijdingsmiddel of beregening in droge tijd. Op een klein weilandje wordt gras vers gemaaid voor ons paardje en zomers éénmalig gehooid voor wintervoer. Dit gebied is hartje Achterhoek en nodigt jullie uit om veel en lange wandelingen te maken en uren lang de "knooppunten routes" te fietsen. Fietsen staan ter beschikking.

Waar

Zoals vermeld gaat het om een woning op het terrein op enige afstand van ons bedrijf. Gelegen in het buitengebied van Ruurlo in de Gelderse Achterhoek.

Wanneer

We denken aan een langere periode deze zomer.
Update: we zijn nu opzoek naar oppas vanaf half oktober 2020.