Photo

  • NL, Gelderland, Arnhem
  • 4 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Ik woon met mijn kat in het centrum van Arnhem. Ben af en toe voor mijn werk een paar dagen, een week of 2 weken van huis. Daarvoor zoek ik een lieve oppas, voor 'leven in huis' voor mijn kat. Verder is er ook een grote kamerlinde die best dorstig is.

Wat

Ik zoek iemand die het leuk vind om aandacht voor mijn kat te hebben, in het centrum van Arnhem te logeren en wellicht te genieten van de mooie omgeving.
Wat voor mij het allerbelangrijkste is: dat ik erop kan vertrouwen dat mijn kat goede en betrouwbare oppas heeft. Het is een gezelligheidsdier, nieuwsgierig en speels, zoekt veel contact, in eerste instantie op z'n hoede voor nieuwe mensen. Ook zoek ik iemand die zorgzaam met m'n huis omgaat.

Waar

Het appartement is ruim, met dakterras. Niet 'spik en span' en niet luxe afgewerkt. Wel oven, vaatwasser, ligbad, aparte douche, c.v. en goed bed. NS-station is op 5 minuten fietsen. Midden in het centrum van Arnhem, met vlakbij het Sonsbeekpark van waaruit je zo doorloopt de bossen in. De Posbank/Veluwezoom (20 minuten fietsen of OV): een prachtig natuurgebied met bossen en grote hoogteverschillen. Hoge Veluwe en Kroller-Muller museum. Meinerswijk: een uiterwaardengebied van de Rijn met wilde runderen en paarden, op 10 minuten lopen.

Wanneer

-Van 10 okt t/m 20 okt 2018
-Van 11 nov t/m 16 nov 2018
-Van 13 t/m 17 maart 2019
En verder in overleg, bijv. tijdens korte vakantie van mij