Photo

  • NL, Overijssel, Deventer-Apeldoorn-Zwolle
  • 9 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Samen met Willem woon ik op een verbouwde boerderij. We werken allebei thuis, maar zijn flexibel in onze tijd. onze kinderen wonen in het westen van het land. Als we er niet zijn, zouden we het fijn vinden als we iemand een plezier kunnen doen met ons huis, kinderen of gezelschap zijn welkom, en mijn auto is beschikbaar voor boodschappen in de buurt. Graag alles in overleg. Onkosten willen wij graag vergoeden en we hebben daarvoor een regeling in gedachten.

Wat

We hebben 2 honden, hovawarts. moeder (5) en dochter (2). hartstikke lief, maar vooral dochter is ook wel onstuimig. als we een dag (of twee) weggaan, zouden we daarvoor heel graag een vaste oppas hebben. het gaat vooral om eten geven, uitlaten en er zijn. beetje netjes houden, maar geen werkzaamheden tenzij je zin hebt in wat tuinieren of zo. vakantie of langere periodes weg hebben wij op dit moment niet in de planning, maar met een prettige oppas zouden we dat wellicht wat vaker overwegen.

Waar

ons huis ligt aan de ijssel, op 10 minuten afstand van deventer. het is ruim en fijn, heerlijke tuin, prachtige omgeving. het is rustig, landelijk gelegen. weiland erbij, uiterwaarden aan de overkant van de dijk. bos en hei ook best heel dicht in de buurt (20 minuten).

Wanneer

Het gaat in eerste instantie om korte oppas (1 dag), met enige regelmaat, omdat we 1 x per maand op gaan passen bij mijn kleinkind, en incidenteel, ik schat 4 x per jaar, 2 of 3 dagen.