Photo

  • NL, Drenthe, Sleen
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig

Wie

Voor mijn kat Coco zoek ik af en toe oppas voor meestal een weekje. Ik heb twee echtparen die hier graag oppassen. Ook via deze site. Maar die kunnen niet altijd.
Ik vind het prettig om een soort poulletje te hebben waar ik uit kan putten.

Wat

Ik zoek een persoon of echtpaar. Die zorgvuldig omgaan met mijn huis en gesteld zijn op katten. Coco is een eigenwijs katje en mensgericht. Is graag bij je in de buurt. Ze kan via een kattenluikje naar buiten maar in het bijkeukentje staat ook een kattenbak. Die moet wel bij gehouden worden.
Mijn huis is een eenvoudige rijtjes woning. Maar fijn ingericht en van alle gemakken voor zin. Fijne badkamer met inloopdouche en tweede toilet.
Riante logeerkamer aan de tuinkant.

Knus binnenplaatsje met kruidentuin op het zuiden.

Geen tuinwerk want er komt een tuinman regelmatig. Alleen planten water geven die in potten staan.


Waar

Ik woon in het mooie Drentse dorpje Sleen. Daar is het heerlijk vertoeven. Rustig en overzichtelijk. Vriendelijke mensen. Het dorp heeft twee leuke terrassen en een supermarkt, drogist enz. Vanuit mijn huis kan je heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Emmen is ook vlakbij. Daar is het leuk winkelen en op vrijdagmorgen een gezellige markt. Er is een goede fiets aanwezig die gebruikt kan worden en een redelijk comfortabele vouwfiets.

Wanneer

Wanneer is nu nog niet bekend.