Photo

  • NL, Utrecht, Regio Utrecht
  • 11 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Wij zijn een reislustig 55+ stel, dat tot nu toe binnen de eigen kringen goed heeft kunnen regelen dat de dieren en het huis verzorgd achterbleven als ze weg was.
We gaan steeds vaker voor langere tijd de hort op, en daarom wordt het tijd om meer oppas opties te hebben voor thuis. De hond gaat vaak met ons mee, maar als we naar de tropen gaan, is het te warm voor haar. Dan zal ze thuis moeten blijven, waar ook de drie katten zijn.
Daarom zoeken we het liefst een stel, dat het fijn vindt om een tijdje in onze schoenen te staan: te genieten van het rustige leven hier, en tegelijk een basis te geven aan onze dieren.

Wat

We hebben een Duitse Herder, en drie katten. De tuin is groot, maar niet arbeidsintensief. Natuurlijk is het tof als jullie kunnen zorgen dat het gras niet tot aan de knieën reikt als we terug komen. Daarvoor zou je overweg moeten met een kleine tractor, maar in het algemeen zijn we niet weg in het groeiseizoen dus zal het niet zo'n punt zijn.
De dieren zijn gewend aan het buitenleven. Hoewel ze misschien wel eens andere wensen hebben, willen we ze niet in huis als het niet nodig is. Gezellig even met z'n allen op de bank is oke, maar daarna weer naar buiten. Dat betekent ook dat de katten soms de hort op zijn, maar we hebben ervaren dat ze altijd wel terug komen als hun maag begint te rammelen.

Waar

Ons huis is vrijstaand, in een rustige wijk net buiten het dorp. De supermarkt is op loopafstand, evenals het openbaar vervoer.

Wanneer

We zoeken nu concreet oppas voor de maanden oktober en november dit jaar. Als het wederzijds klikt, zouden we misschien vaker met elkaar tot een afspraak kunnen komen.