Photo

  • NL, Noord-Holland, Amsterdam
  • 9 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Ik ben Annemieke, 40 jaar en alleenstaand, wonend met Denzel in Amsterdam. Af en toe moet ik voor mijn werk een weekje op reis. Meestal kan Denzel naar mijn ouders, maar soms komt dat niet goed uit. Ik zoek daarom een lieve, rustige oppas; het liefste een vrouw of echtpaar, met liefde voor en kennis van honden. Iemand die tijd, aandacht en warmte wil geven aan een hondje met een heel lief, speels, zachtaardig, maar ook gevoelig karakter. Een andere hond meenemen zou voor mij geen probleem zijn, maar we zouden dat moeten testen, omdat Denzel niet elke hond in zijn huis accepteert. Denzel is niet graag alleen, maar 4-5 uur op een dag kan wel, mits het niet elke dag is. Liever nog, gaat hij met je mee op stap! Bijvoorbeeld naar het Amsterdamse Bos, Parnassius aan Zee (bij Boemendaal - het hele jaar door zijn daar honden welkom), of een terrasje pikken.

Wat

Ik zoek daarom een lieve, rustige oppas; het liefste een vrouw of echtpaar, met liefde voor en kennis van honden. Iemand die tijd, aandacht en warmte wil geven aan een hondje met een heel lief, speels, zachtaardig, maar ook gevoelig karakter.

Waar

Amsterdam, aan het Erasmuspark, binnen de ring. Ik heb aangegeven dat er een tuin aanwezig is, maar het is een klein plaatsje. Wel heb ik in mijn voortuin het park!

Wanneer

Voor nu eenmalig, maar het kan vaker voorkomen: 21-28 juli 2019 +/- een paar dagen.