Photo

  • NL, Drenthe, Paterswolde
  • 7 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn Ed en Josje. resp. 61 en 56 jaar oud. Wij hebben een geweldige hond geadopteerd uit Griekenland: Kyra. Zij woont nu een half jaar bij ons en is 5 jaar oud. Een heerlijke knuffelhond waar niets, maar dan ook helemaal niets kwaad in zit. In september komt er nóg een Griekse schone bij: Tess. Over haar volgt zo snel mogelijk meer informatie. Wij wonen in een hoekhuis aan een rustige weg/ annex fietsroute richting natuurgebied De Onlanden (3 min fietsen) óf naar het Paterswoldse meer en recreatieplas de Hoornse Plas.( ook 3 minuten) onder de rook van de gezellige stad Groningen. (half uurtje fietsen) Wij hebben een parkachtig bos als overbuur en een goed onderhouden weiland als achterbuur. Verder zijn er in de omgeving schitterende landgoederen: de Vosbergen, de Braak enzenz. Heerlijk wandelen en fietsen of zelfs watersporten dus. Wij zoeken iemand die met respect en liefde voor de omgeving voor (in de allereerste plaats) onze hond en ons huis wil zorgen en daarnaast alleen maar lekker wil genieten van alles wat onze woonplek te bieden heeft. We hebben een e-bike ter beschikking en een héle hoge herenfiets. Misschien ook 1 auto maar dat is nog niet zeker.

Wat

Wij zoeken een lieve ervaren oppas voor onze Kyra en straks Tess, ons huis en tuin. Geen kinderen.
Kyra is een fantastisch lieve en erg rustige hond. Ze houdt van wandelen (3-4 keer per dag) en is lief en soms ook verbaasd naar mens en dier. Ze blaft nauwelijks, heel soms. Ze kan best lang alleen zijn, 6-7 uur is geen punt. Tess haar karakter, leeftijd en formaat komen overeen met die van Kyra.
Daarnaast zal het gras af en toe even gemaaid moeten worden (benzinemaaier, harken is niet nodig) en de planten binnen en potplanten buiten willen ook graag water.

Waar

Paterswolde, op de grens provincie Drenthe/ Groningen.

Wanneer

Dit jaar zijn wij voorzien!
Het liefste iemand die zó verknocht raakt aan ons plekje en de honden dat zij/hij ieder jaar terug wil komen natuurlijk. Maar zo niet is dat ook niet erg. Wij gaan ieder jaar 3 weken op zomervakantie. Af en toe ook nog wel eens een lang weekend of een weekje in de winter.