Photo

  • NL, Gelderland, Hedel
  • 8 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Jong koppel (35-40 jaar) wonend in een vrijstaand huis met 2 honden (Australian Shepherds) en een kat (Britse korthaar dame).

Wat

Wij zoeken voornamelijk een oppas voor onze 2 honden en kat. De kat heeft niet zoveel verzorging nodig, kan zelf naar binnen en naar buiten middels een kattenluikje (chip geregistreerd), maar de honden hebben wel behoorlijk wat beweging/aandacht nodig. Het zijn goed opgevoede honden, welke perfect luisteren. Het zijn Australian Shepherds (2 gecastreerde reuen), dus werkhonden. Wij laten ze sowieso 4 keer per dag uit -ronden van minimaal 15 min- en ze gaan meerdere keren per week mee naar het bos/heide/strand/zwemmen/uitrenvelden etc. Het zijn enthousiaste, vriendelijke en blije honden, over het algemeen zonder echte gebruiksaanwijzing.
Daarnaast hebben wij een heerlijk huis (slaapkamer en badkamer op begane grond en slaapkamers en badkamer op 1e etage) en wij vinden het fijn als iemand hiervan kan genieten terwijl de honden en de kat niks tekort komen. Kamerplanten een keer een slokje water geven zou ook fijn zijn.

Waar

Wij wonen in een vrijstaand huis in Heldel.

Wanneer

Perioden in overleg