Photo

  • NL, Groningen, Groningen
  • 2 dagen geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig

Wie

Ik ben Willemijn, en woon met mijn drie kinderen en onze kat Craizy in een prettig huis met tuin in Groningen. Ik ben op zoek naar iemand die in huis komt om op Craizy te passen.
Er is een fiets beschikbaar.

Wat

Craizy is een rustige, lieve kater van ongeveer 10 jaar oud, die gezelschap fijn vindt. Ik zoek een rustig persoon, met verstand van en liefde voor katten. Craizy houdt van slapen en hij vindt het fijn om buiten te zijn. In de avonduren is ie graag aan de wandel, meestal in de omgeving van het huis. We hebben geen kattenluik.
Tuinonderhoud is minimaal, de tuin is bescheiden en ik ben nog bezig met een 'tuinplan'. Hulp en/of input daarbij is trouwens welkom. Spontane planten koester ik ook ;-). Mijn kamerplanten zijn op één hand te tellen.

Waar

In Groningen, in de rustige, gezellige wijk de Oosterpoort, in een prettig huis dat in de zomer koel blijft met een kleine tuin. Voor de liefhebber: er is een piano in huis. Winkels zijn vlakbij, en de binnenstad is op tien minuten lopen.

Wanneer

Ik zoek oppas in de (zomer)vakantie, als ik met de kinderen weg wil. Als het goed bevalt, zou terugkerende oppas mooi zijn.