Photo

  • NL, Gelderland, Hattem/Zwolle
  • 7 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn Willeke en Bert, en wonen in Hattem, met het bos aan het eind van de straat, heerlijk wandelen en fietsen. Het is hier prachtig! Hattem is een mooi stadje met leuke winkels en terrasjes. Zwolle is in de buurt. We hebben een ruime, fijne tuin.
Er is geen auto beschikbaar, maar wel fietsen. Een rustige eigen hond kan mee.
Onkosten in goed overleg.

Wat

Wij hebben 3 katten en 2 honden die verzorging nodig hebben. Spriet is een middelgrote hond die uit een asiel komt en is in aanleg nog wat angstig. Ze blaft als er mensen binnenkomen. Moppie is een 11-jarige chihuahua. Zoals veel kleine hondjes laat hij graag merken dat hij er is door mee te blaffen met Spriet. De honden varen wel bij iemand die ervaring heeft met honden. Spriet ligt graag onder een dekentje te knorren. Het zou goed zijn om voor een oppasperiode de dieren te leren kennen.
Verder zijn er kamerplanten en zou het fijn zijn als de tuin gesproeid kan worden indien nodig.

Waar

Wij wonen in een vrijstaand huis in Hattem, met ruime tuin, bij het bos en de rivier de IJssel.

Wanneer

Wij willen, als de corona het toelaat, graag van 1-22 april naar Londen, voor een expositie van Willeke. Als de oppas van beide kanten naar tevredenheid is zou het fijn zijn als we eventueel een volgende keer kunnen afspreken. Misschien eens voor een lang weekend of zo, en wellicht om het jaar de periode van de expo in het buitenland.