Photo

  • PT, Cabeceiras de Basto- district Braga
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Ik ben een vrouw van 59 jaar en woon al geruime tijd op een heerlijke, vredige plek in de Minho met mijn drie honden en poes. Ik ben op zoek naar een liefdevol, zorgvuldig en rustig stel of alleengaande, die, als ik een kortere of langere periode op familie- en vrienden bezoek in NL ga, op mijn huis en de twee dieren willen passen. Het liefst met gesloten portemonnee.

Wat

De honden heten Farush ,een elfjarig podengo achtig hondje; Tierra en Sky, die mogelijk zusjes zijn en wat bordercollie in zich hebben. Ze zijn ongeveer twee jaar en erg speels. Ze hebben een groot omheind terrein, maar willen heel graag uitgelaten worden. De poes, Droeska gaat haar eigen gang en komt soms even op schoot. De bloemen in potten moeten regelmatig water. Bij droogte ook wat sproeien van de borders. Affiniteit met tuinieren is altijd welkom, maar niet noodzakelijk.

Waar

Het huis is gelegen op een mooi terrein op een heuvel met prachtig uitzicht over het dal aan de rand van een klein dorp. Er zijn veel wandelmogelijkheden vanuit huis. Het stadje met alle voorzieningen is op 7 km. afstand. Een auto is wenselijk daar er beperkt openbaar vervoer is.

Wanneer

Jaarlijks terugkerend in de herfst/winterperiode voor enkele weken.