Photo

  • NL, Noord-Holland, Egmond aan Zee
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig

Wie

Wij zijn Samira (29 jaar) en (37 jaar) en wonen in Egmond aan Zee met onze hond Saar en onze kat Suzie.
We wonen in een rijtjeshuis vlakbij het strand en de duinen. In 2 minuten ben je in het duin en met 5 min sta je op het strand.

Wat

Wij zoeken een of meerdere personen die op ons huis en onze dieren wil passen tijdens onze vakantie. We hebben een hond, Saar. Ze is een border collie van 3 jaar en moet minimaal 2 keer per dag een halfuur tot een uur worden uitgelaten. Daarnaast hebben we een kat Suzie. Zij kan zelf naar binnen en buiten via een kattenluik dus zij hoeft alleen gevoerd te worden. Daarnaast verhuren wij een vakantiewoning die in onze tuin staat. In principe is alles geregeld voor deze woning maar we vinden het fijn als er iemand in ons huis aanwezig is voor als er iets aan de hand is. De stroom kan bijvoorbeeld uitvallen dan zal even de stop in onze woning omgezet moeten worden bijvoorbeeld.

Waar

In Egmond aan zee in een rijtjeshuis op 2 min van de duinen en 5 min lopen vanaf de zee.

Wanneer

We zijn op vakantie vanaf 4 september tot en met 26 september. Als men niet de gehele periode kan is dat ook bespreekbaar. Als het vanaf beide kanten bevalt dan kunnen we met volgende vakanties weer afspreken, als het bij 1 keer blijft ook prima!