Photo

  • DE, Noord Rein Westfalen
  • 2 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Paard(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Een liefhebster van natuur, wandelen, dieren en in het bijzonder paarden en honden. Eigen onderneemster geweest van klein bedrijf samen met mijn vriend, sinds aantal jaren verkocht en daarna les gaan geven voor aantal dagen.Nog steeds werkende, naast mijn paarden en hond hebben we ook een moestuin bij het huis, tuinieren is dus ook een liefhebberij, lezen mag ik ook graag doen maar dat komt er bijna pas altijd in de avond van, ben graag bezig.

Wat

Wij zoeken mensen of (iemand alleen )die het fijn vinden om voor onze paarden te zorgen, mensen met een warm hart voor de natuur en de omgeving. Het gaat om twee paarden, in de zomer eventueel planten in de tuin sproeien, alles wat in de tuin groeit mag uiteraard gegeten worden door de oppassers.

Waar

Wij wonen in een klein dorpje genaamd Schottheide net over de grens bij de stad Nijmegen, (16 km) omgeven door het Reichchswald ook de uiterwaarden in de Ooypolder zijn heel dichtbij.Het is er heerlijk rustig, wandelen, genieten van de natuur, fietsen ( zijn aanwezig)is allemaal mogelijk. Ook de stad Nijmegen een keer willen bezoeken ligt dus ook in de mogelijkheid.Wij zoeken mensen waar we ook een klik bij voelen dus een kennismaking behoort tot de voorkeur, het is een ontzettend fijn huis waar we in wonen, en de tuin heeft prachtige oude linde, kersen en noten bomen. Beetje klein Frankrijk zeggen wij altijd .Wij hopen op een leuke kennismaking en voortzetting voor de zorg voor onze paarden en ons huis.

Wanneer

Dat ligt nog niet zo vast, in het najaar waarschijnlijk twee keer lang weekend en in het voorjaar 1 week, in de zomer of einde zomer 3 weken.