Photo

  • NL, Noord-Brabant, Vlijmen, NB
  • 4 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Tuinonderhoud
  • Onkostenvergoeding mogelijk

Wie

Wij zijn een echtpaar rond de 70 en hebben drie Perzisch Langhaar poezen, wij hebben altijd een geweldig echtpaar gehad als oppas maar deze hebben nu zelf dieren. Mijn dieren zijn raskatten dit houd in dat: ze niet de straat op mogen maar wel op het afgezette terras. Helaas een hond meenemen kan niet, en liever ook geen kinderen dit omdat mijn dieren geen kids gewend zijn en zodoende ook angst hiervoor hebben. Wij zoeken een lief echtpaar wat ook mijn dieren dagelijks van een kambeurt kan voorzien en het hier een beetje bij kan houden. We hebben een 2 onder een kap met grote vrije tuin en terras met jacuzzi, we gaan 2 à 3x per jaar op vakantie waarvan een 3 weken.
Voor een liefdevol echtpaar met kijk op de gezondheid en zorg voor onze dieren hebben wij zeker een vergoeding over. Dit in overleg.

Wat

3 lieve Perzen die dagelijks een kambeurt moeten hebben en een ervan ook medicijnen (wat ze niet erg vindt).
Iedere dag even een klein rondje stofzuigen is wel zo fijn, tevens natuurlijk de kattenbak uitdoen. Kamerplanten en eventueel tuin water geven en indien nodig gras een keertje maaien.

Waar

Wij wonen in Vlijmen vlakbij 's-Hertogenbosch en Drunen. Binnen 10 min. zit je echt in de binnenstad, en het natuurgebied Drunense Duinen ligt ook ongeveer 10 min. hiervandaan.

Wanneer

in de zomer gaan we ongeveer 3 wkn weg, in begin december meestal nog een weekje, eventueel eens een kort weekje tussendoor