Photo

  • NL, Noord-Brabant, Zuid-Oost Brabant (onder Eindhoven)
  • 1 maand geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig

Wie

Wij zijn Maarten en Ursula en wonen samen met onze 3 kinderen van 15, 16 en 17, onze honden Saar en Floor en kat Tommie in een dorp onder Eindhoven.
We hebben al zo'n 10 jaar goede ervaring met oppas voor elkaar. Onze laatste oppas heeft de afgelopen 5 jaar regelmatig op onze honden en kat gepast. Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe oppas/oppassers.

Een eigen hond meenemen kan, mits deze met onze honden kan, maar dat is zelden een probleem.
Gezinnen met kinderen zijn welkom. En ook kunnen kleinkinderen komen logeren.

Wij bieden geen vergoeding. Echter een treinkaartje of reiskosten is bespreekbaar.
We hebben inmiddels 5 verschillende oppas-voor-elkaar matches gehad, de meeste voor meerdere keren/jaren. En al onze oppassen hadden niet echt het gevoel op te passen, maar meer een heerlijk vakantiegevoel door ons comfortabele huis, maar ook de prachtige omgeving.

Wat

Saar en Floor zijn 2 golden doodles Het zijn hele makkelijke honden. Lekker rustig binnenshuis, maar met wandelen rennen ze lekker samen om hun energie kwijt te raken. Tommie is onze huiskat. Ze is veel in de velden of in het bos te vinden. Maar komt dat s avonds thuis om lekker bij je te liggen op de bank of in de tuin.

Het is fijn als eens per week het gras gemaaid wordt en de planten water krijgen. Maar verder is het vooral genieten.

Op dit moment zoeken we in ieder geval oppas voor de zomervakantie. Een oppas die vooral veel liefde heeft voor onze dieren en lekker met Saar en Floor wil gaan wandelen en hen, samen met de kat, aandacht geeft. Zodat onze dieren lekker in hun eigen omgeving zijn als wij er op uit trekken.

Waar

We wonen in groot vrijstaand huis in een dorp vlakbij Eindhoven. Ons huis staat in een rustige straat, aan de rand van het dorp en heeft een fijne tuin met terras in de zon en een loungeset onder een overkapping. We wonen heel landelijk, vlakbij een groot natuurgebied met bos, heide, velden en vennen. Hier lopen veel wandel- en fietsroutes. Ons huis is ideaal voor volwassenen (alleen of een stel), maar ook voor gezinnen (in de tuin is een trampoline en in de zomer hebben we een opzetzwembad staan).

Wanneer

Wij gaan elk jaar in de zomer enkele weken op vakantie, maar ook door het jaar heen willen we nogal eens een lang weekend of weekje erop uit trekken. Een eenmalig oppasmatch kan, maar we vinden het vooral fijn een band op te bouwen (tussen de oppasser en onze dieren, maar ook wij met de oppasser), dus een herhaalde oppas heeft de voorkeur.