Photo

  • NL, Noord-Holland, Huizen
  • 3 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Reiskostenvergoeding mogelijk

Wie

Ik ben Karin, 56 jaar en woon in Huizen. Ik ben sportief en hou er van om fietsend of wandelend er op uit te trekken rond een brede cirkel van Huizen. Ik zwem met een cluppie andere mensen het hele jaar door in het Gooimeer (nieuwe ontdekte hobby), maar je kan me ook languit op de bank vinden met een boek of in een film.

Ik zoek een oppas voor een week van zaterdag 8 oktober tot vrijdagavond 14 oktober.

Wat

Ik zoek een ervaren, rustige poezen oppas. Ik ben ook niet zo wild en waar Saar enorm relaxt is met mensen, vind Gwyn dat altijd even spannend en kijkt 'de kat uit de boom'. Ik vind het fijn als er iemand in huis is voor de poezen en ook om even een oogje in het zeil te houden met Saar; hij heeft last van zijn rug gehad en is daarvoor behandeld en dan stelt het me gerust als iemand ook even kijkt of het ok gaat met hem.

Waar

k woon in Huizen, in een heerlijk huis, vlakbij de haven en het Gooimeer, het bos en hei, en het centrum. Het is een fijne uitvalsbasis om wandelend of met de fiets erop uit te trekken, je bent binnen een paar minuten in de natuur. Blaricum, Laren en Naarden liggen om de hoek, Utrecht en Amsterdam op een half uurtje rijden. Ik woon in een voormalig vissershuis / boerderij, een sfeervol huis en van alle gemakken voorzien, inclusief een open haard. In dit huis woon ik met Saar (mannetje overigens) en Gwyn. Zachtaardige poezen die via een kuitenluik zelf naar binnen en buiten gaan. In de avond en nacht is het hier heel rustig.

Wanneer

Van zaterdag 8 oktober tot de avond van vrijdag 14 oktober.

Mocht het wederzijds bevallen, dan is vaker oppassen zeker een optie.