Photo

  • NL, Groningen, Blijham
  • 7 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Tuinonderhoud

Wie

Wij zijn een echtpaar van rond de 60 jaar en zoeken een huisoppas voor de periode van ca. 11 juni 2018 t/m eind juli/begin augustus 2018. Wij wonen in Blijham, een dorp in de provincie Groningen, vlak bij Winschoten en op 40 km. afstand van de stad Groningen. We gaan zelf op vakantie in deze periode.
We wonen in een ruim huis met een behoorlijke tuin met vijver en verschillende terrassen. Ook is er een overdekte buitenruimte waar je mooi kunt zitten. In de garage staan 2 fietsen die gebruikt kunnen worden om het mooie Groningse landschap te verkennen. Het liefste zien we een echtpaar met "groene vingers" vanwege onze tuin. Er worden geen "onkosten" vergoed.

Wat

We vinden het prettig als ons huis bewoond is in deze periode (wij zijn dan zelf op vakantie), maar we willen ook graag dat onze tuin bijgehouden wordt, dus het zou fijn zijn als onze evt. oppassers het prettig vinden om af en toe met hark, schoffel en ander tuingereedschap in de weer te zijn. We hebben ook een grasveld en een motormaaier. Onze hond is een Drentse patrijs, maar zij gaat met ons mee tijdens onze vakantie. Verder is er een vijver met een paar vissen die graag zo af en toe wat voer hebben, en de kamerplanten willen ook water.

Waar

In Blijham, een dorp van zo'n 3000 inwoners, vlak bij Winschoten gelegen, met supermarkt op loopafstand.

Wanneer

Het gaat om de periode vanaf ca. 11 juni 2018 t/m eind juli/begin augustus 2018.