Photo

  • NL, Gelderland, Achterhoek
  • 6 maanden geleden aangepast
Maak contact

  • Kat(ten) aanwezig
  • Hond(en) aanwezig
  • Tuinonderhoud

Wie

Ik ben een werkende moeder van 2 pubers en baasje van 3 huisdieren. We wonen heerlijk rustig buitenaf. Naast ons woont mijn moeder die prima voor zichzelf kan zorgen, maar het wel gezellig vind dat er mensen in het huis naast haar zijn. Ons huis is niet chique of nieuw, de huisdieren niet perfect, maar het is buiten en er is rust en stilte. Dat maakt het nou juist heerlijk om deze plek ons thuis te noemen. Er is groen rondom het huis en we zien regelmatig een groene specht, hazen konijnen en reeën voorbij komen vanuit onze woonkamer. Er is ruimte voor 4 personen in ons huis, 3 slaapkamers, badkamer met wc,douche en ligbad op de bovenverdieping en beneden een keuken met een ruime woonkamer. Buiten is er een klein zwembad van 3 meter doorsnede waarin het heerlijk is om even af te koelen op hete dagen.
De dieren wonen bij ons binnen en buiten, maar worden wel geleerd om niet op de slaapkamers te komen of te slapen.
Er lopen hier prachtige wandelroutes langs het huis!

Wat

Een lieve, betrouwbare oppas die het niet spannend vind om buitenaf te verblijven. Van 1 tot maximaal 4 personen. Verzorgen en uitlaten van onze Duitse Herder "Hummes" die dol is op wandelingen en graag meegaat met een rondje hardlopen (of iets minder hard kan natuurlijk ook). Hummes is een enthousiaste hond die iedereen graag welkom heet, maar het niet leuk vind dat je vertrekt. De katten "Simon" en "Schurk" gaan ieder hun eigen weg waarbij Schurk heer en meester is binnenshuis en Simon buitenshuis. Schurk is al wat op leeftijd en doet zijn naam eer aan aangezien hij in zijn jonge jaren na een gevecht met een andere kat zijn oog heeft moeten achterlaten bij de dierenarts.
Er is een ruime tuin om het huis, meerendeel gras. Dit maai ik gemiddeld eens per week. Afhankelijk van de duur van het verblijf is er misschien een verzoek aan de oppas om te maaien met de aanwezige zitmaaier.

Waar

Gemeente Bronckhorst in de nabije omgeving van kasteel Hackfort ( en nog 7 andere kastelen binnen een straal van 20 km) Bosrijke, landelijke omgeving met coulissenlandschap

Wanneer

30juli tot 4 augustus
In eerste instantie eenmalig voor een week. Wanneer het goed bevalt vaker.